Printerreparatie

Een defect aan uw printer komt nooit goed uit. Uiteraard wil je de bedrijfsprinter snel weer werkend hebben. DePrinterexpert (onderdeel van N&N Partners) repareert printers op locatie. Je kunt bij ons terecht voor zowel printerreparatie als voor printeronderhoud. Onze service engineers werken binnen en buiten de regio Apeldoorn. DePrinterexpert hanteert vaste tarieven en voorrijkosten voor printerreparatie. Deze tarieven zijn voordeliger wanneer je een contract bij ons afsluit.

Onderhoudscontract, geen zorgen meer over je bedrijfsprinter

Kies je voor een contract bij DePrinterexpert dan leveren wij de printers en zorgen we voor regulier onderhoud van je bedrijfsprinter. Daarnaast zijn de kosten voor reparatie van je kapotte printer uiteraard aanzienlijk lager. Verder zorgen we ervoor dat je nooit meer zonder toners zit. Zodra we zien dat jouw toners leeg raken sturen we je automatisch nieuwe toe!

Contact met DePrinterexpert

DePrinterexpert heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het beheren van printerparken voor zakelijk Nederland. Kunnen we jou ergens mee helpen? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel 055-5401004.

de printerinruilweken
Printerreparatie DePrinterexpert

Gecertificeerde technische dienst

Wij onderhouden en repareren jaarlijks meer dan 1900 printers. Hoe gaat het een printer reparatie in zijn werk bij ons? Je meldt de storing aan, er wordt automatisch een ticket aangemaakt en binnen 2 uur ontvang je reactie van één van onze printer experts. Als het telefonisch opgelost kan worden helpen we je daarmee, anders plannen we een service engineer in die binnen 24 uur de printer zal repareren.

Specialist in printerreparatie

DePrinterexpert is Gold Partner en Business Solution Dealer van Lexmark en KYOCERA. Onze service engineers volgen regelmatig trainingen en workshops van deze leveranciers. Onze vakkennis is dus altijd up-to-date, waardoor we bijna alle printer problemen voor je op kunnen lossen. En mocht de printer niet meer te repareren zijn, dan adviseren we graag bij de keuze voor een nieuwe efficiënte bedrijfsprinter.

We zijn gecertificeerd voor merken als HP, Canon, Lexmark, Kyocera en vele anderen. Bovendien zijn we ook expert in onderhoud voor printers en reparatie voor labelprinters zoals Epson.

Veel gestelde vragen

Wat kost het repareren van mijn printer?

DePrinterexpert rekent voorrijkosten en arbeidsloon. De kosten voor klanten met een contract zijn uiteraard lager dan voor klanten zonder contract. Neem contact op met DePrinterexpert voor de actuele tarieven 055-5401004.

Hoe kan ik een storing aanmelden?

Vul het storingsformulier zo volledig mogelijk in en dan neemt onze klantenservice binnen 2 uur contact met je op.

Repareren jullie alle soorten printers?

Onze service engineers repareren veel soorten printers. Merken waar we specialist in zijn: Lexmark, KYOCERA, Epson, HP en Canon. Maar ook voor andere merken kun je bij ons terecht.

Repareermijnprinter.nl

Op onze speciale pagina repareermijnprinter.nl meld je snel en eenvoudig je onderhoud en reparatie aan. Bellen mag natuurlijk ook altijd op 055-5401004, dan doen we het samen.

Eenvoudig ticketsysteem

Met ons handige en eenvoudige ticketsysteem blijf je op de hoogte van je aanvraag. Je krijgt één contactpersoon toegewezen voor je gehele supportaanvraag.

Langere levensduur

Het controleren en reinigen van slijtage gevoelige onderdelen zorgt voor minder slijtage waardoor de printer een langere levensduur geniet.

Minder storingen

Met preventief onderhoud worden storingsgevoelige onderdelen zoals papierrollen, fusers en drums gecontroleerd en gereinigd waardoor er minder storingen optreden.

Gecertificeerd voor HP, Kyocera, Lexmark, Zebra en anderen

We zijn gecertificeerd voor alle bekende merken zoals HP, Kyocera, Lexmark, Zebra en anderen. Onze service engineers krijgen per week 4 uur training.

Ruim 20 jaar ervaring

DePrinterexpert heeft ruim 20 jaar ervaring in het uitvoeren van onderhoud op allerlei soorten printers.

Wij repareren onder andere de printers van

Seats and Sofas
Etos
Haco
Holland Colours
TVM
Asics
Ahold
Bidfood
Auto Flevo
Wensink

Aantal uren gerepareerd

Aantal printerreparaties

Aantal verblijde klanten

Wat klanten over DePrinterexpert zeggen

printerreparatie DePrinterexpertGoed contact met de accountmanager en de binnendienst medewerkers. Een duidelijke en snelle respons, DePrinterexpert doet wat ze belooft.

Bas van der Veen
Systeembeheerder Rodenburg Makelaars

printerreparatie DePrinterexpert“Flexibel bedrijf, betrokken, snel, eerlijk, zeer betrouwbaar, prettig contact en zeer laagdrempelig. Al ruim 10 jaar lang leverancier en klant van DePrinterexpert.”

Alexander Bosgoed
Directeur bosworX

printerreparatie DePrinterexpert“DePrinterexpert is een betrouwbare partner waarmee Bidfood al jarenlang met plezier business doet. Vooral gebaseerd op vertrouwen en meerjarige contracten.”

Martin Pluijgers
Manager IT Support Bidfood

printerreparatie DePrinterexpert“Door de korte lijnen en het persoonlijk contact is DePrinterexpert een klantgerichte organisatie waar wij graag mee samenwerken.”

Rijno Boon
systeembeheerder Breustedt Chemie

printerreparatie DePrinterexpert“DePrinterexpert heeft een prettige uitstraling en levert een snelle afhandeling. Bovendien is er een goede klik met de vertegenwoordigers met korte lijnen.”

Maarten Bais
Area Director Northern Europe, NCR Corporation

Meld je printerreparatie aan en ontvang binnen 2 uur reactie!

Of bel met 055-5401004!