Zwart-Wit Printer kopen of leasen?

Alle kantoorprinters voor jouw bedrijf: van zwart-wit en kleur tot all-in one

DePrinterexpert staat voor printers van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

DePrinterexpert biedt een groot assortiment kwaliteitsprinters van bekende merken als Lexmark en KYOCERA. Zo kun je bij ons terecht voor diverse typen printers voor jouw kantoor:

Kleurenprinters

Stel je hoge eisen aan een kleurenprinter, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met de kleurenprinters van KYOCERA en Lexmark ben je namelijk snel voorzien van scherpe afdrukken in heldere kleuren. De printers nemen niet meer plaats in dan nodig, zijn nauwelijks hoorbaar en werken perfect in kleine werkgroepen. Daardoor kun je rustig werken op kantoor terwijl de printer zijn werk doet. Doordat we Business Solution Dealer zijn van Lexmark en KYOCERA, vind je bij ons de nieuwste kleurenprinters tegen de meest aantrekkelijke prijs.

Bekijk hier het volledige aanbod kleurenprinters.

All in one zwart-wit printers

Printen, scannen en kopiëren. Onze all in one zwart-wit printers voeren deze taken moeiteloos en snel uit. Ook grote afdruktaken en faxen behoren tot de mogelijkheden, net als printen in A3-formaat. Bovendien zijn de printers van Lexmark en KYOCERA eenvoudig te bedienen en gemakkelijk in het gebruik. Daarnaast bieden ze diverse mogelijkheden voor optimale efficiency. We kunnen deze topapparaten bovendien voor een aantrekkelijke prijs aanbieden vanwege het feit dat we Business Solution Dealer zijn.

Bekijk hier het complete assortiment all in one zwart-wit printers.

Epson kleuren labelprinters

Wat had je afgedrukt willen hebben? Bij de Epson labelprinter kun je denken aan:

  • ID-badges 
  • kaartjes 
  • kleurenetiketten
  • polsbandjes
  • synthetische etiketten 
  • tickets
  • tags

Al deze zaken drukt de Epson labelprinter in no-time af in. Daarbij kun je rekenen op mooie, heldere kleuren. De details van de afbeelding zijn goed zichtbaar, wat belangrijk is als het om tickets of badges met een scanbare code gaat. De printer is prettig in het gebruik en laat zich eenvoudig bedienen. DePrinterexpert is Business Solution Dealer van Epson labelprinters, waardoor we deze printers tegen een uiterst scherpe prijs kunnen aanbieden.

Bekijk hier ons volledige assortiment kleuren labelprinters.

Zwart-wit printers

Als je op kantoor voornamelijk eenvoudige zwart-wit documenten print, dan is een zwart-wit printer een kostenbewuste keuze. De zwart-printers van Lexmark en KYOCERA vallen op door hun compactheid, efficiency en zuinigheid. We zijn dan ook trots dat we Business Solution Dealer zijn van KYOCERA en Lexmark. Dat maakt tevens dat we deze kwaliteitsprinters kunnen aanbieden voor een uiterst scherpe prijs.

Bekijk hier het volledige aanbod zwart-wit printers.

All in one kleurenprinters

Zoek je een kleurenprinter die ook kan scannen en kopiëren? Met onze multifunctionele printers (MFP’s) ben je verzekerd van haarscherpe afdrukken in de mooiste kleuren. De all in one kleurenprinters Lexmark en KYOCERA blinken bovendien uit in gebruiksgemak. Ze kunnen moeiteloos grote afdruktaken aan, zodat je er geen omkijken naar hebt. Kies je voor één van de MFP’s uit ons assortiment, dan kun je deze aanschaffen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Bekijk hier ons assortiment all in one kleurenprinters.

Gratis online advies

Vraag je je wat de beste printer is voor jouw bedrijf? Met onze Printerkeuzetool weet je snel welke printer aan jouw eisen voldoet. Ga direct naar de Printerkeuzetool en ontdek welke printer de juiste keuze is.

Advies op maat

Heb je een vraag of wil je advies op maat? Bel ons via (055) 540 1004 of vul onderstaand formulier in. We geven je graag advies op maat.

Welke bedrijfsprinter past het best bij jouw bedrijf?

Vul het contactformulier in en we spreken je snel.

Aantal pagina’s geprint

Aantal verkocht

Aantal verblijde klanten

Veelgestelde vragen van bedrijven:

Hoe krijgen we alle printkosten inzichtelijk?

Met Follow Me printer software is per gebruiker, afdeling of project inzichtelijk hoeveel er wordt geprint, in verschillende statistieken. (kleur/zwart-wit). Met deze gegevens kan er gestuurd worden op een output- en kostenverlaging.

Ik heb meerdere printers in ons pand staan. Hoe print ik naar de juiste printer?

Met Follow me printer software heb je maar 1 driver voor alle printers in je kantoor. Je kan dus nooit de verkeerde printer kiezen. Vervolgens kan je jouw document bij ieder printer ophalen. Houd je pas voor een printer, en het document wordt geprint.

Hoe zorg ik er voor dat vertrouwelijke documenten niet in de verkeerde handen vallen?

Alle documenten worden encrypted naar de cloud server van MyQ verstuurd. Zodra jij je pas/inlogcode bij de printer houdt, wordt je document pas geprint. Zo blijven vertrouwelijke documenten uit de verkeerde handen.

Ik heb verschillende soorten merken en type printers. Hoe beheers ik alle software en drivers hiervoor?

Je hebt met MyQ maar 1 universele printerdriver nodig.

Wat klanten van dePrinterexpert zeggen

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere printer kunnen gebruiken. Erg fijn dat ze met een oplossing kwam!
Dus erg goede service en raad dit bedrijf zeker aan

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas uitgesteld, maar ons operationele proces heeft er niet onder hoeven leiden dankzij de mannen. Dat is samenwerken en maakt dat wij super tevreden zijn over de service en wij blijven dan ook graag klant.