DePrinterexpert - Bovag

Onbezorgd printen voor BOVAG-leden

Met het all-in printing abonnement van DePrinterexpert

DePrinterexpert ontzorgt bedrijven op het gebied van printing

 • Automatisch verzenden van toners

  Fleet Services houdt de status van elke printer in realtime bij. Zo kunnen wij op afstand de toner niveaus uitlezen. Hierdoor kan DePrinterexpert tijdig nieuwe toners toesturen en hoef je zelf geen voorraden meer aan te leggen en te beheren.

 • Storingen monitoren

  Als zich een printerstoring op locatie voordoet dan krijgen wij hier een melding van. Zo kunnen we pro-actief service verlenen. We zorgen snel voor een oplossing van het probleem zodat de onproductieve uitvaltijd tot een minimum beperkt wordt. Hoe en welke foutmeldingen worden gemeld, kunnen we samen naar wens configureren. We kunnen ook automatisch bij elke melding een kennisgevingbericht per e-mail versturen aan je IT–beheerder.

 • Tellerstanden doorgeven is niet nodig

  Fleet Services haalt automatisch de tellerstanden op uit alle printers van het netwerk en verzendt deze vervolgens via een beveiligde internetverbinding naar DePrinterexpert. Tellerstanden kunnen worden onderverdeeld in print-, kopieer-, scan- en faxvolumes en zelfs worden opgesplitst in kleur, zwart-wit en verschillende paginaformaten. Er hoeven dus geen tellerstanden en printvolumes meer handmatig aangeleverd te worden.

 • Uitgebreide rapportage

  Fleet Services verzamelt alle data van je netwerk- en lokale printers en verzorgt een complete rapportage. Via de uitgebreide rapportagefunctie je rapporten maken voor afzonderlijke machines, volumes en gebruik, aangepast aan je eigen wensen. Deze rapportages zijn zowel op de korte als de lange termijn zeer nuttig. Zo kunnen ze bijvoorbeeld aangeven dat een printer wordt overbelast. Je kunt dan de printer beter omwisselen voor een krachtiger model.

  Op de lange termijn geven de rapportages alle gegevens die nodig zijn om de precieze berekening en de planning te maken voor je toekomstige printerpark behoeften. In beide gevallen is het resultaat een efficiënter printerpark.

 • Kostenbesparend

  Elke organisatie wil graag de afdrukkosten beter beheersen. Dat kan met Fleet Services van DePrinterexpert. Daarnaast zorgt deze service voor een kostenbesparing op de indirecte printkosten. Een aantal tijdrovende werkzaamheden wordt geautomatiseerd. Met Fleet Services bespaar je hierdoor tijd en geld én verhoog je de efficiency van je printerpark.

Welke Epson printer kies jij?

Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF

Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF

Daarom kies je deze Epson:

 • Eerste zwart-wit print in 4.8. seconden.
 • Milieuvriendelijk, verbruikt tot 90 procent minder stroom dan kleurenlaserprinters.
 • Geschikt voor PaperCut Follow Me Printing software: Follow Me Printer software slaat alle printopdrachten centraal op in de cloud of lokaal. Vanaf hier kun je de printopdrachten op elke aangesloten printer uitvoeren.
 • Laag stroomverbruik dankzij de warmte-vrije technologie van de inkjetprinter, zonder uitstoot van ozon.

Epson WorkForce Pro WF-C579RDTWF

Epson WorkForce Pro WF-C579RDTWF

Daarom kies je deze Epson:

 • Eerste zwart-wit print in 4.8. seconden.

 • Hoge scansnelheiden, 60 ipm dubbelzijdig scannen in één scanbeweging.

 • Tot 34 pagina’s per minuut printen in mono en kleur.

 • 50.000 pagina’s met zwart wit toner.