Trots op onze merken.

Wij hebben ervaren dat deze merken uitstekend werken!

De merken van AtHomeAtWork

Wat vind jij belangrijk wanneer het gaat om kantoormeubilair? Kies je voor design, kwaliteit, ergonomie of een voordelige prijs? AtHomeAtWork is dealer van een aantal gerenommeerde merken die allemaal perfecte kwaliteit werkplekken, bureaustoelen, bureaus, balanskrukken en zit-sta bureaus fabriceren:

Kies voor een kwaliteitsmerk

We merken dat onze klanten vaak kiezen voor een goed merk als ze het kantoormeubilair zelf hebben ervaren. Wanneer je zelf een tijdje hebt gewerkt achter een zit-sta bureau van N&N of op een Senator stoel hebt gezeten, dan raak je vanzelf overtuigd van de meerwaarde van de kwaliteit van een goed merk. Onze merken bieden innovatief kantoormeubilair en ze staan voor stijlvol, ergonomisch en comfortabel.

Naast design en kwaliteit is ook milieuvriendelijke productie een belangrijk kenmerk van onze merken. De fabrikanten hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en produceren kantoormeubels op een ecologisch verantwoorde wijze. Daarnaast is het kantoormeubilair steeds vaker recyclebaar en sommige fabrikanten hebben zelfs speciale Sustain-afdelingen met eigen recycle centra.

Advies op maat

Welk merk past het best bij jouw kantoor? Al onze merken hebben zich door de jaren heen bewezen. We leveren al het kantoormeubilair gemonteerd bij je af. Wil je eens een bureaustoel, kruk of bureau proberen op proef? Dat kan! Neem contact op met AtHomeAtWork en bel (055) 540 1004 of vul onderstaand formulier in.

N&N Partners voor jouw ultieme kantoorbeleving!

Meer weten over onze merken?

Welk merk past bij mijn kantoor?

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om het juiste te merk te kiezen. En soms weet je juist al exact welk merk je wilt! Graag adviseren we je bij het kiezen van het kantoormeubilair dat het beste bij je past. Bel ons op (055) 540 1004 of vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.