Het gratis programma waarmee je gemakkelijk je lege toners en oude printers kan recyclen.

Met het Recycleprogramma hoef je je geen zorgen te maken over lege toners. Deze worden kosteloos bij jou opgehaald en gerecycled. Zo werken wij samen aan een beter milieu. Wij voelen ons als printerleverancier verantwoordelijk voor de verwerking van lege toners.

Samen met van Gerrevink Recycling halen we uw oude printers op en worden deze milieuvriendelijk vernietigd. De data wordt op een speciale manier vernietigd zodat u veilig en verantwoord recycled.

Data veilig vernietigd

Alle printers die wij recyclen worden door van Gerrevink recycling verwerkt. De harde schijven worden in een speciale data shredder vernietigd, zodat de data onherroepbaar is.

Online aanvragen

Je kan het recycleprogramma gemakkelijk online aanvragen. Scroll naar beneden, vul je gegevens in en start met recyclen.

Gratis

Het programma is volledig gratis. Zo werken wij samen aan een beter milieu.

Aantal kilo’s gerecycled

Aantal volle tonerdozen

Aantal verblijde klanten

Wat gebruikers over ons recycleprogramma zeggen

recycleprogramma DePrinterexpert“Het recycleprogramma van DePrinterexpert is goed voor het milieu.”
Winrik Dommerholt
Winrik Dommerholt – Rodomach Speciaalmachines BV

recycleprogramma DePrinterexpert“Het gaat eenvoudig, verzamel het en laat het ophalen. Alleen het telefonisch aanmelden kan even duren.”

Krispijn de Haas
Vormgever – Drukkerij Manuel

recycleprogramma DePrinterexpert“Het Recycleprogramma van DePrinterexpert is snel, duidelijk en gemakkelijk te realiseren. Een belletje is voldoende om direct geholpen te worden. We praten hier dan ook over een fijne samenwerking!”

Astrid Scholten
Manager afdeling bezorging – All-in Verspreidingen

recycleprogramma DePrinterexpert“Makkelijke, efficiente en milieuvriendelijke oplossing van lege toners. Het halen en brengen verloopt ook erg vlot.”

Kevin Bloemendal
Medewerker binnendienst – Mennink Makelaars

Kies vandaag voor het sparen van het milieu!

Vraag je eigen Recycleprogramma aan