Wil je super snel scannen?

Dat doe je met de Canon DR-G1100 highspeed productiescanner, nu leverbaar door DePrinterexpert.

Grote scanopdrachten snel verwerken

Heb je regelmatig grote scanopdrachten te verwerken? Kies dan voor de Canon DR-G1100 scanner. Deze scanner heeft een automatische documenteninvoer van 500 vel en scant maar liefst 100 pagina’s per minuut in kleur, zwart-wit of grijstinten. Zo digitaliseer je snel al je papieren documenten!

Altijd uitstekend beeldkwaliteit

Naast de tijdswinst die de Canon DR-G1100 scanner oplevert heb je ook nog de garantie op een perfecte beeldkwaliteit. Deze scanner heeft diverse intelligente beeldverwerkingsfuncties zoals geavanceerde scheefstandcorrectie voor documenten die onder een hoek zijn ingevoerd, MultiStream om dubbele uitvoer te genereren voor OCR-toepassingen en de functie voor het benadrukken van tekens voor betere OCR-herkenning.

Canon
Canon DR-G1100
Canon DR-G1100
Managed Document Services

Managed Document Services van DePrinterexpert

Of je nu bij een kleine mkb-organisatie of bij een groot internationaal concern werkt, als je aan de slag gaat met het optimaliseren van het document proces en het aanleggen van een digitaal archief, dan gaat je dit zeker veel voordelen opleveren.

De papieren documenten, die je snel kunt inscannen via je scanner of all in one kleurenprinter, sla je automatisch op in de juiste map en in de juiste bedrijfsapplicatie, op basis van vooraf ingestelde regels. Zo zijn alle documenten sneller vindbaar en beter doorzoekbaar.

Jouw organisatie werkt voortaan met één digitaal archief dat direct beschikbaar is voor geautoriseerde medewerkers en klanten.