Vacature: Officemanager

Zoek je een uitdagende functie als Officemanager, wil je je organisatietalenten en administratieve vaardigheden inzetten voor een ambitieus en innovatief bedrijf?

Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wat ga je doen? 
Als Officemanager bij N&N Partners ben jij het aanspreekpunt voor onze medewerkers en zorg jij voor een efficiënt en effectief verloop van de dagelijkse administratieve- en bedrijfsprocessen. Je coördineert werkzaamheden, ondersteunt je collega’s en het management en draagt bij aan een optimale werksfeer. Wij zoeken iemand met uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om prioriteiten te stellen, taken en projecten te plannen en uit te voeren en te zorgen voor een efficiënte en effectieve afhandeling van diverse kantoortaken.

Je werkt vanuit ons super mooie kantoor in Apeldoorn-Noord. Vind jij het leuk om betrokken te zijn bij de marketing & communicatie van onze webshop? Wil je werken bij een organisatie waar initiatief, creativiteit en collegialiteit centraal staan? Solliciteer dan op de vacature voor Officemanager bij N&N Partners.

Wij vragen 
– Minimaal een MBO werk- en denkniveau.
– Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
– Proactieve en oplossingsgerichte instelling.
– Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Je bent 
– Gestructureerd, servicegericht en klantvriendelijk.
– Enthousiast, creatief en een teamplayer.
– Stressbestendig en houdt het overzicht.

Wij bieden jou 
– Een dienstverband van 32 – 40 uur.
– Een afwisselende functie met veel uitdaging en ruimte voor eigen ontwikkeling.
– Een super werksfeer en leuke collega’s.
– Een marktconform salaris + bijdrage in pensioen.
– Leasefiets.

Over N&N Partners

N&N Partners is een jong, innovatief en gedreven bedrijf uit Apeldoorn. Met een enthousiast team beheren we printerparken voor zakelijk Nederland, verkopen we alles voor Kantoor & IT en richten we effectieve werkplekken in. Zo zorgen we voor de ultieme kantoorbeleving!

We leveren onze diensten aan zowel aan grote (internationale) bedrijven als aan kleine lokale ondernemingen. We hebben klanten in diverse branches, van sportmerken tot food leveranciers en van pretparken tot automotive.

Geïnteresseerd? Stuur dan voor 20 maart per e-mail jouw sollicitatie naar: N&N Partners, t.a.v. Alfred Nieuwenhuis, alfred@nnpartners.nl. Voor meer informatie over deze vacature bel: 055- 5401004.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!