Zebra printers 

DePrinterexpert is sinds 1999 een betrouwbare partner op het gebied van beheer, repartie en levering van zakelijke printers. We voorzien je graag van gedegen advies over een Zebra printer voor jouw bedrijf.

Zebra printer logo

Officiële Zebra dealer

DePrinterexpert is een officiële Zebra dealer. Je kunt bij ons terecht voor de meeste modellen Zebra printers. Onze service engineers zorgen dat hun kennis altijd up-to-date is over de laatste modellen, het onderhoud en de reparatie van Zebra printers. We zijn naast Zebra dealer ook Business Solution Dealer en Gold Partner van Epson, Lexmark en KYOCERA.

Zebra printers: betrouwbare prestaties

Printers moeten met één druk op de knop werken. Met een bedrijf heb je immers geen tijd voor oponthoud. Zebra printers zijn ontworpen om moeiteloos, autonoom en duurzaam alle gewenste printacties uit te voeren. Bovendien zijn ze optimaal beveiligd, eenvoudig te integreren en op afstand te beheren. Dat is printen met vertrouwen in de wetenschap dat je kunt rekenen op een constante kwaliteit.

Zebra printers onderscheiden zich door de volgende eigenschappen:

  • Vereenvoudigde set-up
  • Gedegen kwaliteitsconstructie 
  • Prestatieverhogende softwaretoolset

Assortiment Zebra printers

Je kunt bij DePrinterexpert terecht voor een ruim aanbod Zebra printers. Zo hebben we de volgende Zebra printers in ons assortiment:

Meest verkochte Zebra printers

300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK

Klanten over DePrinterexpert

Wat onze klanten zeggen: